ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Έγκλημα στα Τέμπη – Αδερφός Β.Βλάχου: «Η μαρτυρία της Μ.Καρυστιανού είναι ιστορική» (βίντεο)

«Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα το οποίο ζούμε, έχουμε πολλά ερωτήματα και ακόμα δεν έχουμε πειστικές απαντήσεις»

Έγκλημα στα Τέμπη – Αδερφός Β.Βλάχου: «Η μαρτυρία της Μ.Καρυστιανού είναι ιστορική» (βίντεο)

Ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου Βλάχου που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα των Τεμπών, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την κατάθεση της Μαρίας Καρυστιανού στην Εξεταστική Επιτροπή, και μεταξύ άλλων τη χαρακτήρισε ως «ιστορική».

«Η κατάθεση της Μαρίας ήταν μια κατάθεση ψυχής και όλοι νιώσαμε έτσι ακριβώς όπως το είπε, με τα χέρια ανοιχτά, ότι ήμασταν και εμείς μαζί της. ξέρουμε ότι αυτή η εξεταστική επιτροπή λογικά δε θα επιτρέψει σε άλλους συγγενείς θυμάτων να μιλήσουν, αλλά η Μαρία μίλησε για όλους μας και μίλησε με τον τρόπο που θα θέλαμε όλοι να μιλήσουμε και λέγοντας όλα όσα θα θέλαμε να πούμε.

Δεν άφησε κανένα θέμα από όλα αυτά τα οποία μας απασχολούν χωρίς να το πει, να το εξηγήσει και να το καταθέσει όπως είναι. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η Μαρία, στα περισσότερα από όλα αυτά τα θέματα, ήταν και αυτόπτης μάρτυρας, της συγκάλυψης, του μπαζώματος του χώρου, σε όλες τις συναντήσεις. Η μαρτυρία που πρόσφερε είναι πραγματικά ιστορική».

Όπως λέει ο ίδιος:

«Ήταν πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω όλο αυτό το θέμα από απόσταση, είναι πολύ σημαντικό όμως ότι κάποιοι γονείς ήταν αυτόπτες μάρτυρες και τα είδαν όλα αυτά, τα έζησαν και αυτή μαρτυρία είναι ανεκτίμητη. (…) Είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα το οποίο ζούμε, έχουμε πολλά ερωτήματα και ακόμα δεν έχουμε πειστικές απαντήσεις».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, ήταν καθηλωτική, μιλώντας στην Εξεταστική.

«Με βλέπετε εδώ μόνη μου αλλά δεν είμαι. Φανταστείτε 57 ανθρώπους δίπλα μου και τις οικογένειές τους. 180 τραυματίες δίπλα μου. (…) Ξέρετε τι είναι να παρακαλάς να έχεις το παιδί σου τραυματισμένο από το να το έχεις νεκρό; Να περιμένουμε για την ταυτοποίηση και μετά το χάος», είχε αναφέρει με δάκρυα στα μάτια για το έγκλημα στα Τέμπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.