ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Τα πεθερικά είχαν συναποφασίσει να σκοτώσουν τον γαμπρό τους» λέει ο Γ.Καλλιακμάνης

«Υπάρχει μαρτυρία ότι η σύζυγός του, τού φώναζε “ριξ’του”»

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Τα πεθερικά είχαν συναποφασίσει να σκοτώσουν τον γαμπρό τους» λέει ο Γ.Καλλιακμάνης

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα ανέφερε: «Μέσα από τις ανακρίσεις, προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο δράστης είχε φέρει την καραμπίνα μαζί του από την Σπάρτη, γεγονός που δείχνει ότι είχε προαποφασίσει το έγκλημα. Δεν είναι δυνατόν η γυναίκα του να μην ήξερε, άρα την απόφαση την πήραν μαζί».

«Υπάρχει μαρτυρία ότι η σύζυγός του, τού φώναζε “ριξ’του”» προσέθεσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ιστορικό αλληλομηνύσεων.

«Υπήρχαν 4 περιπτώσεις μηνύσεων στο παρελθόν, όπου στην τελευταία ο γιατρός είπε στους αστυνομικούς ότι τον απείλησε ο πεθερός του, αλλά δεν ζήτησε την ποινική του δίωξη» ανέφερε, τονίζοντας, ωστόσο, ότι η ποινική διαδικασία έτσι κι αλλιώς προχώρησε αλλά χωρίς να διαταχθούν συλλήψεις.

Αρνείται τη συνέργεια η σύζυγος του δολοφόνου

Η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος κατέθεσε στις Αρχές ότι την ώρα του φονικού, μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της και άκουσε τη μητέρα της να φωνάζει «ριξ’του, ριξ’του» προτρέποντας τον σύζυγό της να σκοτώσει τον γαμπρό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύζυγος, όπως αναφέρει η εκπομπή του Mega, υποστήριξε στην κατάθεσή της στις Αρχές ότι δεν ήταν παρούσα και συνόδευσε τον σύζυγο όταν παραδόθηκε για να ομολογήσει το φονικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.