ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκτέλεση 39χρονου στον Πειραιά: Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου στους αστυνομικούς – «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι»

«Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου» είπε ο 68χρονος

Εκτέλεση 39χρονου στον Πειραιά: Τα πρώτα λόγια του δολοφόνου στους αστυνομικούς – «Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι»

Την στιγμή που ο αδίστακτος 68χρονος άνοιξε πυρ και εκτέλεσε εν ψυχρώ τον πατέρα τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον ”τελείωσα”, επιτέλους τον σκότωσα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, όταν ο δράστης έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται επίσης, ότι το όπλο που είχε στην κατοχή του ο δράστης για την τέλεση του εγκλήματος ήταν παράνομα στην κατοχή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.