ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη – «Είδα το όπλο και πάγωσα» λέει η ιδιοκτήτρια (βίντεο)

Οι δράστες ζήτησαν χρήματα, αλλά η επιχειρηματίας τους είπε ότι δεν έχει κι έτσι πήραν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη – «Είδα το όπλο και πάγωσα» λέει η ιδιοκτήτρια (βίντεο)

Η Μαρία Τσαγγάτζη, ιδιοκτήτρια πρατήριου καυσίμων στη Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας από τρεις νεαρούς. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την στιγμή της ληστείας ο ένας εκ των δύο δραστών που φοράει άσπρο μπουφάν περπατάει κραδένοντας ένα όπλο στο δεξί του χέρι.

Οι δράστες ακολούθως πλησιάζουν την γυναίκα και της τραβάνε με βία την αλυσίδα που φοράει στο λαιμό της. Κατόπιν, μπαίνουν μέσα στο αμάξι από το οποίο βγήκαν και φεύγουν από την επιχείρηση.

Η κ. Τσαγγάτζη, ιδιοκτήτρια του πρατηρίου καυσίμων περιέγραψε μιλώντας στο Mega:

«Χθες το πρωί μόλις ανοίξαμε το μαγαζί, πλησίασε ένα αμάξι, όπου πήγα να το εξυπηρετήσω. Βλέπω μέσα ότι υπήρχαν τρία άτομα με νοσοκομειακές μάσκες και κουκούλες, να μην φαίνονται τα πρόσωπά τους. Και βλέπω και το όπλο στο χέρι τους. Μόλις τους είδα ”πάγωσα” και λέω δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Οι δράστες της ένοπλης ληστείας ζήτησαν χρήματα, αλλά η επιχειρηματίας τους είπε ότι δεν έχει κι έτσι πήραν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Στην συνέχεια οι δράστες πρόταξαν ξανά το όπλο τους προς το θύμα όπου της φώναζαν ξανά να δώσει χρήματα, με την ίδια να απαντάει ότι δεν έχει χρήματα, καθώς είχε μόλις ανοίξει το πρατήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην προσπάθειά της να σωθεί ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου έτρεξε πίσω από το αμάξι των δραστών, με αυτούς να κάνουν όπισθεν και το όχημα να χτυπά την πρατηριούχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.