ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο διακινητές που μετέφεραν 33 παράνομους αλλοδαπούς στη Γαύδο

Σε βάρος των διακινητών έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα, αλλά και διακίνηση παράνομων μεταναστών

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δυο διακινητές που μετέφεραν 33 παράνομους αλλοδαπούς στη Γαύδο

Οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τους δυο άνδρες που είχαν μεταφέρει 33 παράνομους αλλοδαπούς στη Γαύδο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά από έρευνες των λιμενικών αρχών και λαμβάνοντας καταθέσεις από τους μετανάστες οι ελληνικές αρχές εντόπισαν τους δύο άνδρες, 24 και 25 ετών, που κατονομάστηκαν ως οι διακινητές των 33 παράνομων μεταναστών που εντοπίστηκαν στα παράλια της Γαύδου.

Σε βάρος των διακινητών έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα, αλλά και διακίνηση μεταναστών και πλέον θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι υπόλοιποι 33 μετανάστες που εντοπίστηκαν στην Γαύδο, αρχικά μεταφέρθηκαν στη Χώρα Σφακίων προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή τους. Αφού τους έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις από υγειονομικό προσωπικό και κρίθηκε πως η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, αποφασίστηκε η μεταφορά τους στα Χανιά και στις κατασκηνώσεις Καλαθά. Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την μεταφορά τους σε κάποια δομή στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής (20/10) όταν δεκάδες μετανάστες εντοπίστηκαν από κατοίκους της Γαύδου να κυκλοφορούν στα παράλια του νησιού.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές με το λιμεναρχείο να στέλνει περιπολικό σκάφος για να ερευνήσει το περιστατικό.

Οι λιμενικοί είδαν πως πρόκειται για 35 συνολικά μετανάστες (31 άνδρες και 4 ανήλικοι) που είχαν αποβιβαστεί στη στεριά. Επίσης, είδαν μία λέμβο να βρίσκεται στα παράλια και διαπίστωσαν πως πρόκειται για το σκάφος που επέβαιναν οι μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στους μετανάστες ήταν και οι δυο διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.