ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εργαζόμενος παρασύρθηκε από νταλίκα που έκανε όπισθεν μέσα στο πλοίο της γραμμής Ηράκλειο – Πειραιάς

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου

Εργαζόμενος παρασύρθηκε από νταλίκα που έκανε όπισθεν μέσα στο πλοίο της γραμμής Ηράκλειο – Πειραιάς

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες, Τρίτη 4 Ιουλίου λίγο μετά τις 8 το βράδυ μέσα στο πλοίο της γραμμής Ηράκλειο – Πειραιάς στο λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς μία νταλίκα παρέσυρε και τραυμάτισε εργαζόμενο. 

Ο λιμενεργάτης τραυματίστηκε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όταν η νταλίκα έκανε όπισθεν για να μπει σε πάτωμα του πλοίου.

Οι διασώστες και ένας γιατρός έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία και τον μετέφεραν στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας μέχρι τώρα δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για την ζωή του, και φέρει ορθοπαιδικα τραύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο εσωτερικό του πλοίου έσπευσαν και οι λιμενικοί που ξεκίνησαν προανάκριση για το περιστατικό. Έτσι, ο αλλοδαπός οδηγός του βαρέως οχήματος μεταφέρθηκε στο λιμεναρχείο για να δώσει κατάθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.