ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έβρος: Χειροπέδες σε δύο διακινητές για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας

Συνολικά επιχείρησαν να μεταφέρουν στο εσωτερικό της χώρας 12 παράνομους αλλοδαπούς

Έβρος: Χειροπέδες σε δύο διακινητές για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας

Δύο διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές του Έβρου προσπάθησαν να μεταφέρουν στη χώρα, συνολικά 12 παράνομους αλλοδαπούς, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. 

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν σε επαρχιακή οδό του Νομού Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οκτώ παράνομοι αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός-διακινητής -ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης- δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα χωρίς να καταφέρει να διαφύγει καθώς συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του οχήματος και στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί πεζός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δεύτερος διακινητής συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων καθώς όπως διαπιστώθηκε με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, είχε αποκρύψει τέσσερις παράνομους αλλοδαπούς επιμελώς μεταξύ των εμπορευμάτων στο ρυμουλκούμενο Δ.Χ.Φ. που οδηγούσε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.