ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έχασε την μάχη για την ζωή 21χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στον Βόλο

Το ατύχημα είχε σημειωθεί στις 17 Οκτωβρίου 2023

Έχασε την μάχη για την ζωή 21χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στον Βόλο

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ένας 21χρονος από το Διμήνι Βόλου, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 17 Οκτωβρίου 2023, στο ύψος της Λαχαναγοράς Διμηνίου.

Το δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 50χρονος.

Ο νεαρός έδωσε μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή για τέσσερις και πλέον μήνες, νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου και κατέληξε χθες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Διμηνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.