ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Εύβοια: Οδηγός λεωφορείου καταδίωξε και χτύπησε μηχανή με άνδρες που προηγουμένως τον είχαν ληστέψει

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκεύης

Εύβοια: Οδηγός λεωφορείου καταδίωξε και χτύπησε μηχανή με άνδρες που προηγουμένως τον είχαν ληστέψει

Ένας ιδιοκτήτης λεωφορείου στην Εύβοια, μόλις είχε βάλει μπροστά το όχημα για να ζεσταθεί ώστε να πάει σε δρομολόγιο που είχε προγραμματίσει, όταν σύμφωνα με το eviathema.gr, έπεσε θύμα ληστείας από 2 άνδρες.

Καθώς περίμενε, ένα μηχανάκι με δύο αναβάτες πλησίασαν στο σημείο όπου βρισκόταν. Ένας 24χρονος, τον οποίο το θύμα τον γνώριζε, και ένα δεύτερο άγνωστο άτομο.

Αφού του ζήτησαν να τους δανείσει κάποια χρήματα, εκείνοι τον αιφνιδίασαν και του απέσπασαν το πορτοφόλι και το κινητό τηλέφωνο και ακολούθως έβαλαν μπρος την μηχανή και διέφυγαν από το σημείο, αφού πρώτα πιάστηκαν στα χέρια.

Το θύμα αν και δέχθηκε χτυπήματα μπήκε στο λεωφορείο και άρχισε να καταδιώκει την μηχανή, κατά την διάρκεια της οποίας την εμβόλισε με αποτέλεσμα τα δύο άτομα να πέσουν στο έδαφος και να ακολουθήσει άγριος ξυλοδαρμός και από τις δύο πλευρές.

Μετά από λίγη ώρα το άγνωστο άτομο διέφυγε πεζό προς παρακείμενα χωράφια ενώ ο 24χρονος έφυγε με την μηχανή. Λίγο μετά τις 9 το πρωί ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου βρέθηκε στο ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Αστυνομικοί της Ομάδας Ασφαλείας Διρφύων Μεσσαπίων άμεσα κινητοποιήθηκαν και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισε τον έναν από τους δύο δράστες, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και εκείνος με την σειρά του κατήγγειλε το θύμα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στα Δικαστήρια Χαλκίδας, όπου με εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.