Εύβοια: Στο νοσοκομείο 15χρονος που έκανε παρκούρ σε οροφές κτιρίων

Το αγόρι εγκλωβίστηκε σε φωταγωγό

Εύβοια: Στο νοσοκομείο 15χρονος που έκανε παρκούρ σε οροφές κτιρίων

Άσχημη κατάληξη είχε το παιχνίδι παρκούρ για εφήβους στην Εύβοια, με έναν 15χρονο να μεταφέρετε στο Νοσοκομείο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του evima.gr, ομάδα νεαρών ηλικίας 15 έως 16 ετών αποφάσισε το απόγευμα της Τετάρτης (4/1) να κάνει παρκούρ σε κτίρια της Ιστιαίας. Οι έφηβοι ξεκίνησαν το παρκούρ από το κτίριο του δημαρχείου, συνέχισαν στο κτίριο της εθνικής τράπεζας και το επόμενο κτίριο δίπλα από την εθνική τράπεζα.

Αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, ένας νεαρός 15 ετών να εγκλωβιστεί σε φωταγωγό και να τραυματιστεί στα άκρα του.

Τον τραυματισμένο έφηβο είδε από τις κάμερες η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία απουσίαζε και αμέσως ενημέρωσε γνωστή της που είχε κλειδιά, να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει.

Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία όπου και έφτασε στο σημείο και απεγκλώβισε τον έφηβο από τον φωταγωγό ο οποίος ήταν φανερά τρομαγμένος από το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, από τους γονείς του, για τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.