ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φλώρινα: Απατεώνες έκαναν κανονική… μετακόμιση αρπάζοντας έπιπλα αξίας 3.000 ευρώ από εταιρεία

Τα φόρτωσαν κανονικά σε φορτηγό

Φλώρινα: Απατεώνες έκαναν κανονική… μετακόμιση αρπάζοντας έπιπλα αξίας 3.000 ευρώ από εταιρεία

Μέρα- μεσημέρι τρύπωσαν στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας στην πόλη της Φλώρινας δύο Έλληνες, οι οποίοι έκαναν κανονική… μετακόμιση, «σηκώνοντας» από μέσα διάφορα έπιπλα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ και φορτώνοντάς τα σε ένα φορτηγό που είχαν μαζί τους!

Όμως, το όχημα εντοπίστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε άλλη περιοχή της Φλώρινας και οι ηλικίας 38 και 39 χρόνων δράστες συνελήφθησαν. Εκτός από το φορτηγό, κατασχέθηκε ένας μεταλλικός κόφτης με τον οποίο διέρρηξαν την πόρτα της εταιρείας, στον ιδιοκτήτη της οποίας αποδόθηκαν τα κλεμμένα έπιπλα.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κλοπή και τους παρέπεμψε στον ανακριτή για να απολογηθούν. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια, για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.

Άρπαξαν συσκευές αξίας 17.000 ευρώ από εταιρεία

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 51χρονο και επιβάτες άλλους δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 40 χρόνων, το οποίο έφερε ρυμουλκούμενο τρέιλερ, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. που το εντόπισαν στην Φλώρινα και το σταμάτησαν για έλεγχο. Στο τρέιλερ, που κατασχέθηκε όπως το όχημα, βρέθηκαν διάφορα εργαλεία και εξαρτήματα, δυο συσκευές και μια τσιμπίδα ηλεκτροσυγκόλλησης, ένα σετ σωλήνων οξυγονοκοπής, μια φιάλη αερίου 40 λίτρων, 46 βίδες και ροδέλες και 26 παξιμάδια συνολικής αξίας 17.300 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προέκυψε, τα είχαν κλέψει από την εταιρεία παραγωγής μεταλλικών κατασκευών ενός 68χρονου. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.