ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φλώρινα: Απάτη σε βάρος 29χρονης – Της απέσπασαν 700 ευρώ από προπληρωμένες κάρτες

Για την απάτη ταυτοποιήθηκε μία 30χρονη γυναίκα

Φλώρινα: Απάτη σε βάρος 29χρονης – Της απέσπασαν 700 ευρώ από προπληρωμένες κάρτες

Θύμα απάτης έπεσε μία 29χρονη γυναίκα στη Φλώρινα, η οποία κατήγγειλε ότι τον περασμένο Αύγουστο, άγνωστο άτομο, επικοινώνησε μαζί της μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, και κατάφερε να αποκτήσει τους κωδικούς αριθμούς από προπληρωμένες κάρτες για το διαδίκτυο, τις οποίες είχε αγοράσει η 29χρονη, συνολικής χρηματικής αξίας 700 ευρώ, τις οποίες στη συνέχεια, εξαργύρωσε.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μίας 30χρονης Ελληνίδας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη με υπολογιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.