ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα – Οι 150 στόχοι που τέθηκαν υπό επιτήρηση

Δεκάδες προσαγωγές ατόμων ιρανικής καταγωγής

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα – Οι 150 στόχοι που τέθηκαν υπό επιτήρηση

Φόβους για χτυπήματα από πυρήνες ισλαμιστών τρομοκρατών έχουν οι ελληνικές αρχές και στα πλαίσια αυτά λαμβάνουν μέτρα που αφορούν 150 πιθανά σημεία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πιθανούς στόχους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν ήδη κάνει δεκάδες προσαγωγές μόνο στην Αττική, οι περισσότερες εκ των οποίων αφορούν άτομα ιρανικής καταγωγής.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα πληρώνει την πολιτική όλων των ελληνικών κυβερνήσεων τις τελευταίες δεκαετίες που επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα χιλιάδων παράνομων αλλοδαπών που προέρχονται από χώρες με εντελώς διαφορετικό θρησκευτικό και πολιτισμικό υπόβαθρό.

Τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πόλεμος σε σχετικά κοντινή προς την Ελλάδα περιοχή και μπορεί να μετατραπεί σε «πυροκροτητή» για την εθνική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας, είναι πλέον αργά να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Ποιοί είναι μερικοί από τους «δυνητικούς στόχους»:

– Κοινοβούλιο

– Ακρόπολη

– Μουσείο Ακρόπολης

– Πρεσβείες δυτικών χωρών

– Εθνικός κήπος

– Πεδίον του Άρεως

– Μεγάλα εμπορικά κέντρα

– Σημεία ισραηλινού ενδιαφέροντος

– 67 σταθμοί του Μετρό και ΗΣΑΠ

– ΚΤΕΛ Λιοσίων

– ΚΤΕΛ Κηφισού

– Στρατιωτικές εγκαταστάσεις

– Αστυνομικές εγκαταστάσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.