ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ωρωπός: Βρέθηκε προφυλακτικό στο στομάχι σκύλου – Πιθανό να έπεσε θύμα βιασμού

Ένταλμα σύλληψης στην ιδιοκτήτρια του σκύλου

Ωρωπός: Βρέθηκε προφυλακτικό στο στομάχι σκύλου – Πιθανό να έπεσε θύμα βιασμού

Το ενδεχόμενο ένας σκύλος να έπεσε θύμα κτηνοβασίας, εξετάζεται, έπειτα από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο τετράποδο, σε κτηνιατρείο στη Χαλκίδα και αποκάλυψε προφυλακτικό στο στομάχι του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviathema.gr, η κηδεμόνας ενός σκύλου επισκέφθηκε κτηνιατρείο στον Ωρωπό και κατά τη διάρκεια της εξέτασης υπερήχου στον σκύλο, διαπιστώθηκε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Έπειτα η κηδεμόνας του ζώου το μετέφερε σε πιο εξειδικευμένο κτηνιατρείο στη Χαλκίδα όπου του υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα που εντοπίστηκε. Ωστόσο, στο στομάχι του σκύλου βρέθηκαν υπολείμματα προφυλακτικού, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το ζώο είχε πέσει θύμα κτηνοβασίας.

Άμεσα για την περίπτωση ενημερώθηκε το ΑΤ Χαλκίδας. Ακολούθως, αναφέρει η ίδια πηγή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου η κηδεμόνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την νομοθεσία για κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση με ζώα, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας ή θανάτωση μικρών ζώων με σκοπό το κέρδος και τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά το πρόστιμο ανέρχεται από 30.000 έως 50.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.