ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Φθιώτιδα: Έκανε λάθος βήμα και έπεσε στον γκρεμό μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μακρακώμης ανέλαβαν το έργο της ανάσυρσης του 54χρονου

Φθιώτιδα: Έκανε λάθος βήμα και έπεσε στον γκρεμό μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής στη Δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Μακρακώμης, για τον εντοπισμό 54χρονου που έπεσε σε χαράδρα μεγάλους βάθους και αδυνατούσε να επικοινωνήσει για βοήθεια.

Η περιπέτεια του 54χρονου ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί όταν πήγε με τον 83χρονο πατέρα του να δει κάποια κτήματα στην ορεινή περιοχή. Κάποια στιγμή ο 54χρονος, έπεσε σε απότομη πλαγιά, φεύγοντας πολλά μέτρα από τον αγροτικό δρόμο από όπου αδυνατούσε να ειδοποιήσει για βοήθεια.

Ο ηλικιωμένος πατέρας του κατάφερε να φτάσει περί τις 14:00 το μεσημέρι στον κεντρικό δρόμο όπου ειδοποίησε κάποιους ανθρώπους και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.

Τελικά αστυνομικός από το ΑΤ Σπερχειάδας, κατάφερε λίγο πριν τις 15:30 το μεσημέρι να φτάσει τον 54χρονο και να του προσφέρει νερό και πρώτες βοήθειες, αφού πρώτα τον ενημέρωσαν να καλέσει από το κινητό του το «112» ώστε να εντοπιστεί το ακριβές στίγμα του σημείου όπου βρισκόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μακρακώμης, ανέλαβαν επίσης το έργο της ανάσυρσης του 54χρονου, ο οποίος δεν έχει τραυματιστεί ωστόσο λόγω του δύσβατου του μέρους χρειάζεται βοήθεια για να φτάσει στο δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.