ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φθιώτιδα: Στα «χέρια» των Αρχών τρεις ένοπλοι αλλοδαποί – Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή τους (φωτο)

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Φθιώτιδα: Στα «χέρια» των Αρχών τρεις ένοπλοι αλλοδαποί – Βρέθηκαν ναρκωτικά στην κατοχή τους (φωτο)

Στους δρόμους μιας περιοχής της Φθιώτιδας εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί στο πλαίσιο επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας, μετά από πληροφορίες ότι εμπλέκονται στην διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στο σπίτι όπου κατοικούν για να ακολουθήσει έρευνα.

Στα δωμάτια του σπιτιού βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 325 γραμμαρίων, των 8mm ένα πιστόλι με τέσσερα φυσίγγια στον γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 19 εκατοστών, 78 κυνηγετικά φυσίγγια, 11 συσκευασίες με σπόρους κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με δυνατότητα ζύγισης ως πέντε κιλά.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένας φορητός ασύρματος με τον οποίο οι αλλοδαποί παρακολουθούσαν τις συχνότητες της Αστυνομίας, καθώς και μετρητά ύψους 4.610 ευρώ.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο ένας κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Lamia-narkwtika-opla
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.