ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Φθιώτιδα: Συνελήφθη 36χρονος Αλβανός με ναρκωτικά και όπλα

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή

Φθιώτιδα: Συνελήφθη 36χρονος Αλβανός με ναρκωτικά και όπλα

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας, στο πλαίσιο επιχείρησης που οργανώθηκε έπειτα από στοιχεία που συγκέντρωσαν για την εμπλοκή ενός 36χρονου Αλβανού στην διακίνηση ναρκωτικών, τον εντόπισαν το πρωί της Τρίτης να κινείται με μοτοσικλέτα στην περιοχή της Μακρακώμης στην Φθιώτιδα και τον ακινητοποίησαν.

Αρχικά, ο ύποπτος συνελήφθη επειδή δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης, αλλά σε έρευνες που ακολούθησαν σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν κρυμμένες έξι συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 724,2 γραμμαρίων, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 3,3 γραμμαρίων, 121 ναρκωτικά χάπια για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, πλήθος νάιλον περιτυλίγματα για τη συσκευασία ναρκωτικών και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους ίδιους χώρους βρέθηκαν ένα πλαστικό πιστόλι, δυο αναδιπλούμενοι σουγιάδες και μια σιδερογροθιά, ενώ κατασχέθηκαν η μοτοσικλέτα και το κινητό τηλέφωνο του αλλοδαπού δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στον ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.