ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φυλακές: Δια ζώσης από αύριο τα επισκεπτήρια στους κρατούμενους

Οι κρατούμενοι μπορούν να δέχονται και πάλι τους δικούς τους ανθρώπους στα λεγόμενα «ανοικτά επισκεπτήρια»

Φυλακές: Δια ζώσης από αύριο τα επισκεπτήρια στους κρατούμενους

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφουν από αύριο, 1η Μαΐου οι φυλακές όλης της χώρας.

Μετά τα σκληρά μέτρα για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού που είχαν ως συνέπεια την αλλαγή στον τρόπο των επισκεπτηρίων, από αύριο και μετά από εντολή του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Παπαθανασίου, οι κρατούμενοι μπορούν να δέχονται και πάλι τους δικούς τους ανθρώπους στα λεγόμενα «ανοικτά επισκεπτήρια».

Θα έχουν δηλαδή τη δυνατότητα της δια ζώσης επαφής με τους συγγενείς και τους δικηγόρους τους χωρίς να παρεμβάλλεται ανάμεσα τους το ψυχρό τζάμι και το τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση αυτή, του κ. Παπαθανασίου, ελήφθη μετά από συσκέψεις ημερών με τους διευθυντές των σωφρονιστικών καταστημάτων όλης της χώρας και με γνώμονα το σεβασμό στα δικαιώματα των κρατουμένων αφού η επιστροφή στα «ανοικτά επισκεπτήρια» αποτελούσε τον τελευταίο καιρό, πάγιο αίτημα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.