ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιάννης Καλλιάνος: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. ο ληστής που εισέβαλε στο σπίτι του – Ανήκει σε συμμορία

Από την έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν τόσο τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί από την οικία του Γ.Καλλιάνου όσο και αντικείμενα που η συμμορία είχε «ξαφρίσει» από άλλα σπίτια

Γιάννης Καλλιάνος: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. ο ληστής που εισέβαλε στο σπίτι του – Ανήκει σε συμμορία

Συνελήφθη ο ληστής που εισέβαλε μέσα στο σπίτι του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου.

Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί ενήργησαν άμεσα και εντόπισαν τον δράστη ο οποίος είναι αλλοδαπός, ενήλικος και φέρεται να ανήκει σε συμμορία που «ειδικεύεται» στις κλοπές και τις διαρρήξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υποδιεύθυνση αστυνομίας νοτιοανατολικής Αττικής ενήργησε πολύ γρήγορα. Έφθασε στον δράστη και ταυτοποίησε και τους συνεργούς του. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία είχε κάνει πολλές διαρρήξεις στη νοτιοανατολική Αττική και όχι μόνο» σημείωσε ο Γ.Καλλιακμάνης χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως από την έρευνα που έγινε εντοπίστηκαν τόσο τα αντικείμενα που είχαν κλαπεί από την οικία του Γ. Καλλιάνου όσο και αντικείμενα που η συμμορία είχε «ξαφρίσει» από άλλα σπίτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.