ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γλυφάδα: Άνθρωπος απολύτους εμπιστοσύνης ο 76χρονος δράστης – Πήγαινε μέχρι και τρόφιμα στο σκάφος του Μ.Τζόνσον

Ο Αιγύπτιος είχε φαινομενικά άρρηκτους δεσμούς με την οικογένεια Καρνέση και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα σκόρπιζε τον θάνατο στην οικογένεια

Γλυφάδα: Άνθρωπος απολύτους εμπιστοσύνης ο 76χρονος δράστης – Πήγαινε μέχρι και τρόφιμα στο σκάφος του Μ.Τζόνσον

Έμπιστο άτομο και «επιστήθιος» των αδελφών Καρνέση ήταν ο 76χρονος Άρης, ο οποίος δολοφόνησε την Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο το πρωί της Δευτέρας (12.2.2024) μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Ο 76χρονο Αιγύπτιος για ολόκληρες δεκαετίες ήταν η σκιά της οικογένειας Καρνέση. Μάλιστα, ο Αιγύπτιος μακελάρης της Γλυφάδας βρίσκονταν σε εγκαίνια πλοίων της ναυτιλιακής εταιρείας, και πόζαρε δίπλα σε πολιτικούς και καλλιτέχνες.

Ο μακελάρης της Γλυφάδας μετέφερε μέχρι και πράγματα από τη βίλα της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς με τη βάρκα του, στο σκάφος του Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό συνέβη το καλοκαίρι του 2022 όταν ο Μπόρις Τζόνσον έφτασε στην Ελλάδα και βρέθηκε με σκάφος στο Ευβοϊκό κόλπο.

Ο Αιγύπτιος είχε φαινομενικά άρρηκτους δεσμούς με την οικογένεια Καρνέση και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα σκόρπιζε τον θάνατο στην οικογένεια.

Κανείς μέχρι αυτή την ώρα δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη και για ποιο λόγο ο 76χρονος Αιγύπτιος σκότωσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη.

Αφορμή, όπως όλα δείχνουν, ήταν η προσπάθεια ο Άρης να φύγει από το σπίτι της οικογένειας στην οδό Τσιτσάνη, στη Γλυφάδα. Το σπίτι άνηκε στον Σπύρο Καρνέση και φαίνεται πως ήταν ένα από τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας για το οποίο υπήρχε αντιδικία ανάμεσα στα τρία αδέλφια.

Ωστόσο, ο 76χρονος άνδρας δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο οικονομικό πρόβλημα καθώς είχε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ κατά την απόλυση από την εταιρεία είχε λάβει πριν από ενάμιση χρόνο ως αποζημίωση το ποσό των 76.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή που αναμένεται να ρίξει φως στα κίνητρα του δράστη είναι η Δέσποινα Καρνέση, που σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει μάρτυρες που επέζησαν του μακελειού, ο 76χρονος Άρης την κλείδωσε σε ένα χώρο και μετά άρχισε την δολοφονική του δράση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.