ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γλυφάδα: Συνελήφθη 17χρονος που επιτέθηκε σε 15χρονο με γροθιές και κλωτσιές

Χειροπέδες και στον 50χρονο πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου

Γλυφάδα: Συνελήφθη 17χρονος που επιτέθηκε σε 15χρονο με γροθιές και κλωτσιές

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης, έναν 17χρονο κατηγορούμενο για επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον 50χρονο πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 17χρονος κατηγορείται ότι βραδινές ώρες Δευτέρας (3/7) στην πλατεία Αγίου Τρύφωνος στη Γλυφάδα, προσέγγισε 15χρονο και του επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο και το θώρακα.

Είχε προηγηθεί λεκτικό επεισόδιο μεταξύ του παθόντα και συγγενικού προσώπου του 17χρονου σε κοντινό σημείο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού στην ανωτέρω υπηρεσία, εντοπίστηκε ο 17χρονος και εξακριβώθηκε η εμπλοκή του στην ανωτέρω επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.