ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γυναίκα γρονθοκόπησε γιατρό στο «Παπαγεωργίου» γιατί δεν της έδωσε «μαϊμού» αναρρωτική

Ήθελε να γλυτώσει την εφορευτική επιτροπή

Γυναίκα γρονθοκόπησε γιατρό στο «Παπαγεωργίου» γιατί δεν της έδωσε «μαϊμού» αναρρωτική

Επίθεση με γροθιές δέχθηκε ένας γιατρός στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, από μια γυναίκα η οποία ήθελε να της χορηγηθεί «μαϊμού» άδεια ώστε να την εφορευτική επιτροπή των εκλογών. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ThessToday.gr η γυναίκα παρέστη μαζί με τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου και ζήτησε χαρτί απαλλαγής, καθώς είχε διοριστεί ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής.

Ο γιατρός αρνήθηκε και το αποτέλεσμα, ήταν να δεχτεί επίθεση με γροθιές στον αυχένα.

Ο γιατρός ανέφερε ότι, όταν δέχτηκε την πρόταση «εγώ της απάντησα ότι αυτό αποτελεί παράνομη πράξη και ότι δεν πρόκειται να το κάνουμε. Προτείναμε να την εξετάσουμε και αν προέκυπτε θέμα, τότε μόνο θα της χορηγούσαμε την άδεια. Δεν το δέχτηκε όμως».

Η απάντηση του γιατρού δεν άρεσε στην γυναίκα, η οποία, όπως είπε το θύμα «νευρίασε, αρχικά εκτόξευσε λεκτικές απειλές εναντίον μου. Κινήθηκε απότομα προς το μέρος μου και εν τέλει προχώρησε σε χειροδικία, συγκεκριμένα δέχθηκα δύο – τρία χτυπήματα.

Παρενέβησαν οι πολίτες και την απομάκρυναν σε πρώτη φάση, ενώ ο σύζυγός της σε έντονο ύφος ζητούσε επιτακτικά τη χορήγηση της άδειας».

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε τόσο η Ελληνική Αστυνομία όσο και η Διοίκηση του Παπαγεωργίου, ενώ ο γιατρός υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γυναίκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.