ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Iδιοκτήτες επιχείρησης στην Αχαΐα: Διαφώνησαν με πελάτη και έπειτα γύρισε με 10 άτομα για καβγά (βίντεο)

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να ηρεμήσει τα πνεύματα

Iδιοκτήτες επιχείρησης στην Αχαΐα: Διαφώνησαν με πελάτη και έπειτα γύρισε με 10 άτομα για καβγά (βίντεο)

Ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε επιχείρηση στην Αχαΐα καθώς οι ιδιοκτήτες της διαφώνησαν με πελάτη και εκείνος γύρισε με άλλους δέκα για επίθεση. Μάλιστα, πέταξαν πέτρες και ξύλα.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, διαφώνησαν με κάποιον πελάτη και ακολούθησε διαπληκτισμός που έληξε όμως γρήγορα.

Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και ηρέμησε τα πνεύματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες των υπεύθυνων της επιχείρησης δυστυχώς, συμβαίνουν συχνά από συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού και καλούνται να τα αντιμετωπίσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία μπορούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο του περιστατικού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.