ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιεράπετρα: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 17χρονο που έχασε την ζωή του σε αυτοσχέδια πίστα motocross (φώτο)

Οι δικοί του άνθρωποι δε μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι ο Μάριος δε βρίσκεται πια στη ζωή

Ιεράπετρα: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 17χρονο που έχασε την ζωή του σε αυτοσχέδια πίστα motocross (φώτο)

Η Ιεράπετρα έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον τραγικό θάνατο του  17χρονου Μάριου που τραυματίστηκε θανάσιμα σε αυτοσχέδια πίστα motocross.

Συγγενείς και φίλοι το μεσημέρι της Δευτέρας 29/1 συγκεντρώθηκαν για να του πουν το τελευταίο αντίο στην κηδεία του.

Ο 17χρονος από την Ιεράπετρα, βρέθηκε στον αέρα και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος κάνοντας motocross. Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του, οι συμμαθητές του, δε μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι ο Μάριος δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Όπως φαίνεται στην εικόνα του Creta24, ο κόσμος πήγε στον ιερό ναό της Αγίας Φωτεινής, για να τον αποχαιρετήσει για πάντα. Με λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, λένε το τελευταίο «αντίο» στον Μάριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.