ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ίλιον: Μαχαίρωσαν στον γλουτό 20χρονο για να τον ληστέψουν

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 23:20, στο Πάρκο Τρίτση

Ίλιον: Μαχαίρωσαν στον γλουτό 20χρονο για να τον ληστέψουν

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιουλίου ένας 20χρονος στο Ίλιον, καθώς δύο άτομα του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τον τραυμάτισαν κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, περίπου στις 23:20, στο Πάρκο Τρίτση, δύο άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πλησίασαν τον 20χρονο και έναν φίλο του 21 ετών για να τους κλέψουν τα τσαντάκια που είχαν μαζί τους.

Οι δύο νεαροί αντιστάθηκαν, με αποτέλεσμα ο ένας δράστης να τραυματίσει με μαχαίρι τον 20χρονο στον γλουτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 20χρονος μετέβη μόνος του σε νοσοκομείο όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.