ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ημαθία: Μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003 ήταν η 37χρονη μητέρα που δολοφόνησε το 6 μηνών βρέφος της

Ήταν μαθήτρια στην τάξη του 2003, 21 παιδιά της οποίας έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα, στην Κοιλάδα των Τεμπών

Ημαθία: Μαθήτρια στην τραγική τάξη του 2003 ήταν η 37χρονη μητέρα που δολοφόνησε το 6 μηνών βρέφος της

Καινούργια στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη μητέρα που σκότωσε το μωρό της. ηλικίας μόλις 6 μηνών. στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Η τραγική εξέλιξη αποκάλυψε όμως στοιχεία από το παρελθόν της 37χρονης μητέρας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday ήταν μαθήτρια στην τάξη του 2003, 21 παιδιά της οποίας έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα, στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Η 37χρονη μητέρα, το μεσημέρι της Τρίτης έβαλε τέλος στη ζωή του ίδιου του μωρού της, μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της.

Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ εκτός από επιλόχεια κατάθλιψη πάσχει και από μια πολύ σοβαρή ψυχική νόσο, για την οποία ήταν απαραίτητο να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ώστε να είναι λειτουργική.

Πληροφορίες του τοπικού μέσου αναφέρουν πως η 37χρονη μητέρα φοιτούσε στην ίδια τάξη με τους μαθητές που σκοτώθηκαν πριν από 21 χρόνια.

Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο έγκυρες πηγές που επικαλείται το μέσο εξηγούν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο φρικτό τρόπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, δεν είναι το μοναδικό παιδί που απέκτησε μετατραυματικό στρες μετά την τραγωδία του 2003, καθώς τον Ιούλιο του 2022 ένας ακόμη μαθητής -σε ηλικία 35 ετών- έβαλε τέλος στη ζωή του με δίκαννο. Ο αυτόχειράς πάλευε με ψυχολογικά προβλήματα για χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.