ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμαριά: Θρήνος στην κηδεία του 38χρονου αστυνομικού – «Γιατί το έκανες αυτό;» έλεγαν οι γονείς του

Στο πλευρό τους συγγενείς και φίλοι

Καλαμαριά: Θρήνος στην κηδεία του 38χρονου αστυνομικού – «Γιατί το έκανες αυτό;» έλεγαν οι γονείς του

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην περιοχή της Καλαμαριάς συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 38χρονο αστυνομικό που σκότωσε την 42χρονη πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Γιατί παιδί μου, γιατί παιδί μου το έκανες αυτό;», ανέφεραν διαρκώς οι γονείς του αστυνομικού με τους συγγενείς να στέκονται στο πλευρό τους.

Υπενθυμίζεται πως ο 38χρονος εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την εν διαστάσει 42χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε.

Τα δύο παιδιά είχαν ξεκινήσει για το σχολείο τους τη στιγμή που ο πατέρας τους μπήκε με κυνηγετικό όπλο στο σπίτι της πρώην συζύγου του και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Με προφορική εντολή Εισαγγελέα, την κηδεμονία των δύο αγοριών ανέλαβαν προσωρινά οι γονείς του θύματος, ωστόσο, στη συνέχεια, έπειτα από εκθέσεις κοινωνιολόγων, το Δικαστήριο θα αποφανθεί ποιος θα πάρει την επιμέλειά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.