Καλαμάτα: Συνελήφθη δράστης οκτώ διαρρήξεων – Είχε «ταράξει» την περιοχή

Αναζητείται ο συνεργός του

Καλαμάτα: Συνελήφθη δράστης οκτώ διαρρήξεων – Είχε «ταράξει» την περιοχή

Από λεωφορεία και περίπτερα μέχρι και… κτηνιατρεία “χτυπούσε” ένας 22χρονος Έλληνας που δρούσε τον τελευταίο μήνα στην Καλαμάτα, όπου είχε διαπράξει συνολικά τουλάχιστον οκτώ διαρρήξεις και απόπειρες, κάποιες από αυτές μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται.

Ο νεαρός “ποντικός” έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας το βράδυ της Παρασκευής. Λίγες ώρες πριν, είχε παραβιάσει ένα λεωφορείο που ήταν σταθμευμένο σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, ωστόσο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί.

Όπως διαπιστώθηκε, στις 29 Μαΐου είχε διαρρήξει ένα κατάστημα με φωτοτυπίες και είχε κλέψει 80 ευρώ, στις 5 Ιουνίου είχε παραβιάσει ένα περίπτερο και είχε αρπάξει 11 κούτες με τσιγάρα και ένα τάμπλετ συνολικής αξίας 400 ευρώ και την επόμενη ημέρα είχε διαρρήξει άλλο ένα λεωφορείο από το οποίο είχε “βουτήξει” ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα… κομπολόι συνολικής αξίας 450 ευρώ!

Επιπλέον, προέκυψε ότι ο 22χρονος μαζί με τον συνεργό του που αναζητά η Αστυνομία, εμπλέκεται και σε αρκετές απόπειρες κλοπής, καθώς είχαν προσπαθήσει να παραβιάσουν ένα εργαστήριο ραπτικής, ένα κτηνιατρείο, μια καφετέρια, ένα σούπερ μάρκετ και ένα κατάστημα με καλλυντικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, οι επιχειρήσεις διέθεταν συστήματα συναγερμού τα οποία ενεργοποιήθηκαν και οι δράστες διέφυγαν άπρακτοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.