ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμάτα: Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου που πάτησε τον μαθητή με το όχημα

Το παιδί διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και έχει υποστεί ανοιχτό κάταγμα στο πόδι

Καλαμάτα: Τι λέει ο οδηγός του λεωφορείου που πάτησε τον μαθητή με το όχημα

Για το περιστατικό με παράσυρση ενός 8χρονου μαθητή από λεωφορείο στην Καλαμάτα μίλησε ο οδηγός του ΚΤΕΛ. Ο μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι όταν η ρόδα του λεωφορείου πέρασε από πάνω του.

Συγκεκριμένα, έχει υποστεί κάταγμα και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ που είχε πάει να παραλάβει, όπως κάνει καθημερινά, τους μαθητές από τη «Διασπορά» της 120 ΠΕΑ για να τα πάει στο σχολείο τους, ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε άμεσα τι συνέβη, καθώς τα παιδιά όρμηξαν στην πόρτα για να μπουν στο λεωφορείο.

«Την ώρα που σταμάταγα όρμησαν τα παιδιά πάνω στην πόρτα να μπουν πρώτα, και πάνω στην όλη αναμπουμπούλα κάποιο παιδάκι έσπρωξε εκείνο το παιδάκι και μπήκε το πόδι του κάτω από τη ρόδα. Φώναξε ένα παιδάκι που ήταν εκεί πέρα: Το παιδάκι το παιδάκι, πάτησες το πόδι του», είπε.

Μάλιστα, όπως είπε στη συνέχεια, έβαλε αμέσως όπισθεν και «ξεπάτησε» το πόδι του παιδιού.

Ο 8χρονος που διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει υποστεί ανοιχτό κάταγμα στο πόδι και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας της Α.Δ. Μεσσηνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.