ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλαμάτα: Xειροπέδες σε Ρομά που έκλεβε τραπεζικές κάρτες και έκανε ανέπαφες συναλλαγές

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπές και απόπειρες κλοπής

Καλαμάτα: Xειροπέδες σε Ρομά που έκλεβε τραπεζικές κάρτες και έκανε ανέπαφες συναλλαγές

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής ένας 43χρονος Ρομά στην Καλαμάτα που εισέβαλε στο ανασφάλιστο όχημα μιας γυναίκας, από το οποίο έκλεψε την τσάντα της που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Από την προανάκριση προέκυψε πως είχε διαπράξει και άλλες κλοπές και απόπειρες.

Συγκεκριμένα, από την περασμένη Δευτέρα ως την Τετάρτη, είχε τρυπώσει σε ένα κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων και είχε αρπάξει μια τσάντα πλάτης που είχε μέσα ένα πορτοφόλι με 400 ευρώ και κάρτες. Έπειτα, πήγε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων όπου έβαλε βενζίνη και πλήρωσε με την κλεμμένη κάρτα, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να κάνει και νέα ανέπαφη συναλλαγή με αυτήν, όμως δεν έγινε αποδεκτή αφού είχε ακυρωθεί από τον ιδιοκτήτη της. Τέλος, προσπάθησε να κλέψει χρήματα από μια επιχείρηση πώλησης οικιακών συσκευών, όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων κι έτσι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη και να τον εντοπίσουν στην πόλη, όπου του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπές και απόπειρες κλοπής.

Άρπαξε τσάντα μέσα από αυτοκίνητο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το όχημα ενός άνδρα που ήταν σταθμευμένο στον Πύργο, διέρρηξε ένας Έλληνας τα ξημερώματα της Παρασκευής και άρπαξε από το εσωτερικό του μία τσάντα που περιείχε έγγραφα και ένα τραπεζικό βιβλιάριο. Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν σωματικό έλεγχο, βρήκαν στην κατοχή του το κλεμμένο τραπεζικό βιβλιάριο και ένα μεταλλικό διαρρηκτικό εργαλείο και τον προσήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου με την κατηγορία της κλοπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.