ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλλιθέα: Στο «στόχαστρο» των αρχών μηχανή που πέρασε ένα λεπτό πριν την έκρηξη στην κάβα

Ένα μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες περνάει ακριβώς μπροστά από την κάβα που έγινε στόχος της έκρηξης

Καλλιθέα: Στο «στόχαστρο» των αρχών μηχανή που πέρασε ένα λεπτό πριν την έκρηξη στην κάβα

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κάβα στην οδό Λαγουμιτζή στην Καλλιθέα.

Από την έκρηξη δεν υπήρχαν θύματα παρά το γεγονός ότι οι ζημιές είναι εκτεταμένες και σε παρακείμενα κτήρια και σε τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που παρουσιάζει το protothema.gr έχει καταγράψει ένα λεπτό πριν την έκρηξη ένα μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες να περνάει ακριβώς μπροστά από την κάβα που έγινε στόχος της έκρηξης.

Σημειώνεται ότι η κάβα ανήκει σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου το οποίο στο παρελθόν είχε επίσης γίνει στόχος εκρηκτικής επίθεσης.

Τo πόσο ισχυρή ήταν η έκρηξη που σημειώθηκε στις 3:05 τα ξημερώματα της Δευτέρας φαίνεται από τις εικόνες και κυρίως τον ήχο που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας στην οδό Λαγουμιτζή.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες μετά την έκρηξη, η καταστροφή της κάβας είναι πλήρης ενώ ολοσχερώς καταστράφηκε και ένα αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε το ωστικό κύμα και κατέληξε στην μέση του δρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Διαλύθηκαν οι δύο πρώτοι όροφοι της πολυκατοικίας, καταστράφηκαν 11 αυτοκίνητα, έσπασαν όλα τα τζάμια» είπε κάτοικος της περιοχής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.