ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κάλυμνος: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι μετά από άγρια επίθεση

Συνελήφθη ένας 18χρονος

Κάλυμνος: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι μετά από άγρια επίθεση

Άγρια επίθεση δέχθηκαν στην Κάλυμνο δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο του νησιού για τις πρώτες βοήθειες.

Πρωτοφανές για τα δεδομένα της Καλύμνου επεισόδιο, έγινε το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου του 2023 μεταξύ νεαρών, με αποτέλεσμα δύο 15χρονοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο, ένας 18χρονος να συλληφθεί και άλλοι τρείς να αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το επεισόδιο έγινε χθες το βράδυ, στην παραλία «Κασόνια» της Πόθιας, όταν ομάδα νεαρών, εξύβρισε και επιτέθηκε σε δύο 15χρονους. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δράστες τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες. Τα δύο νεαρά παιδιά, μεταφέρθηκαν από τους δικούς τους στο νοσοκομείο της Καλύμνου, από το οποίο πήραν αργότερα εξιτήριο.

Για την επίθεση, οι λιμενικοί συνέλαβαν έναν 18χρονο Έλληνα για παράβαση των άρθρων 45 (συναυτουργία), 361 (εξύβριση), 308 (σωματική βλάβη) και 309 (επικίνδυνη σωματική βλάβη) του Ποινικού Κώδικα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης αναζητούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, άλλους τρεις νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 16, 16 και 18 ετών. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.