ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καβάλα: Τέσσερις ώρες μετά τον φόνο της γυναίκας του κάλεσε γιατρό… Φοβόταν μήπως ανεβάσει πίεση!

Καταιγιστικές οι αποκαλύψεις

Καβάλα: Τέσσερις ώρες μετά τον φόνο της γυναίκας του κάλεσε γιατρό… Φοβόταν μήπως ανεβάσει πίεση!

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της 42χρονης από τον σύζυγό της στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα, προκύπτει ότι τέσσερις ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία και ενώ ο 55χρονος καθ’ομολογίαν δολοφόνος βρισκόταν ακόμη κλεισμένος με τη σορό της γυναίκας στο φαρμακείο του… έκανε δυο κλήσεις σε γιατρούς.

Ειδικότερα, ο δράστης είχε ανεβάσει… πίεση και αναζητούσε συμβουλές και ιατρική βοήθεια.

Ο δικηγόρος -ποινικολόγος Μάνος Βονικάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αποκάλυψε το συγκεκριμένο γεγονός.

Συγκεκριμένα την ώρα που, σύμφωνα με την εκδοχή του 55χρονου, ο τελευταίος ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, πραγματοποίησε δυο κλήσεις σε γιατρούς,

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο κ. Βονικάκης, ο δράστης φέρεται να σκότωσε την Άιντα στις 17.00 και στις 21.00 έκανε το πρώτο τηλεφώνημα σε γιατρό, που όμως δεν απάντησε για τυχαίο λόγο.

Στις 21.02 έγινε νέα κλήση σε γιατρό και ζήτησε μάλιστα να του υποδείξει ποιο χάπι να πάρει (από το φαρμακείο στο οποίο βρισκόταν), καθώς είχε ανεβάσει πίεση και φοβόταν ότι θα υποστεί… εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Σήμερα λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και έχουμε μία πλήρη εικόνα, η οποία δεν απέχει από μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία. Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα» τόνισε ακόμη ο δικηγόρος.

Παράλληλα δήλωσε πως θα καλέσει τις δύο γιατρούς ως μάρτυρες, ενώ για τον δράστη τόνισε πως η μετάνοιά του είναι προσχηματική.

«Ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Έρχεται η δική μας σειρά να αποκαλύψουμε στον κ. Ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πέντε πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη έχουν κακοποιηθεί απο τον δράστη και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει», ανέφερε ο κ. Βονικάκης.

Μάλιστα μεταξύ αυτών των γυναικών είναι η μητέρα του πρώτου παιδιού του, μια πρώην σύντροφος από την Καβάλα, μια από τις Σέρρες και μια από την Αθήνα. Όπως τόνισε όλες οι γυναίκες θα καταθέσουν τα όσα βίωσαν από την κακοποιητική συμπεριφορά του συζυγοκτόνου.

Η συγκλονιστική μαρτυρία

«Δεν την είδα την Αΐντα, είδα αυτόν που ήταν αγριεμένος»… Συγκλονίζει νέα μαρτυρία για τη συζυγοκτονία στην Καβάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Χρήστος περιέγραψε το τετ α τετ που είχε με τον 55χρονο καθ’ ομολογίαν που κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.