ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κερατέα: Αλβανός εισέβαλε στο σπίτι 73χρονης και προσπάθησε να τη βιάσει

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η 73χρονη

Κερατέα: Αλβανός εισέβαλε στο σπίτι 73χρονης και προσπάθησε να τη βιάσει

Στιγμές τρόμου έζησε μια ηλικιωμένη, όταν χθες, Πέμπτη την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της, ένας Αλβανός εισέβαλε στο σπίτι της και προσπάθησε να την βιάσει.

Ο άνδρας εισήλθε στο σπίτι της 73χρονης και προέβη σε ασελγείς πράξεις. Εκείνη κατάφερε να ενημερώσει τον γιο της, ο οποίος κάλεσε το Κέντρο Άμεσης Δράσης. Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από αναζητήσεις, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κερατέας εντοπίσαν τον άνδρα και τον προσήγαγαν στο Τμήμα όπου και συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε από τη γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.