ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κερατσίνι – Γιαγιά ανήλικης: «Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής!»

Ο δράστης, φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη στο σπίτι της οικογένειας

Κερατσίνι – Γιαγιά ανήλικης: «Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής!»

Η γιαγιά της ανήλικης και σύζυγος του 78χρονου, που φέρεται να ασελγούσε στην εγγονή του από τα 9 της χρόνια, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό και διέψευσε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το παιδί λέει ψέματα.

«Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Ήμουνα εδώ! Και η μητέρα της. Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ!», είπε χαρακτηριστικά.

Το ανατριχιαστικό στην υπόθεση, είναι το γεγονός πως ο δράστης, φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη στο σπίτι της οικογένειας στο Κερατσίνι, ενώ βρισκόταν μέσα η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού.

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, «από τις αρχές του έτους 2017 έως τα τέλη του έτους 2019», εξανάγκαζε την ανήλικη εγγονή του σε «ανοχή γενετήσιων πράξεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηλικιωμένος με χρήση σωματικής βίας, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη φυσική του δύναμη έναντι ενός μικρού παιδιού το ακινητοποιούσε και το εγκλώβιζε για να προχωρά στις αρρωστημένες του πράξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.