ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κέρκυρα: Νεκρός ένας 23χρονος μετά από σύγκρουση ΙΧ με μηχανή

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του

Κέρκυρα: Νεκρός ένας 23χρονος μετά από σύγκρουση ΙΧ με μηχανή

Τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ανάμεσα σε μια μηχανή και ένα ΙΧ αυτοκίνητο στις Μπενίτσες της Κέρκυρας που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού της μηχανής.

Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ άμεσα στο σημείο έφτασε η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον νεαρό άντρα στο νοσοκομείο.

Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στα τραύματά του.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, (21.08.2023), στην Ε.Ο. Κέρκυρας-Λευκίμμης, (περιοχή Μπενιτσών), ε.δ.χ.αυτοκίνητο, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αχιλλείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του ε.δ.χ. αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.