ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κέρκυρα: Συνελήφθη 44χρονος που ασελγούσε στα πέντε ανήλικα παιδιά της συντρόφου του

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 12 ετών, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 9 ετών και δύο αγοράκια 14 ετών

Κέρκυρα: Συνελήφθη 44χρονος που ασελγούσε στα πέντε ανήλικα παιδιά της συντρόφου του

Οι Αστυνομικές Αρχές της Κέρκυρας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 44χρονου για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος πέντε ανήλικων παιδιών.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία χθες Τετάρτη (9/8) η 40χρονη σύντροφος του άνδρα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, η γυναίκα απευθύνθηκε στις Αρχές και κατήγγειλε τον σύντροφο της, 44 ετών, για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος των πέντε ανήλικων παιδιών της.

Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο 44χρονος, τους τελευταίους μήνες, ασέλγησε σε βάρος των παιδιών της. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 12 ετών, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 9 ετών και δύο αγοράκια 14 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.