ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κηφισιά: Θύμα ληστείας 72χρονη μέσα στο σπίτι της – Την απείλησαν με όπλο και την έδεσαν με χειροπέδες στο μπάνιο

Αφαίρεσαν 1.200 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ

Κηφισιά: Θύμα ληστείας 72χρονη μέσα στο σπίτι της – Την απείλησαν με όπλο και την έδεσαν με χειροπέδες στο μπάνιο

Έναν εφιάλτη έζησε μέσα στο σπίτι της μία γυναίκα 72 ετών στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς το μεσημέρι της Πέμπτης (12/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 13.30 το μεσημέρι όταν δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν (πιθανόν από την κεντρική θύρα που ήταν ανασφάλιστη) στο διαμέρισμα της 72χρονης και, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν 1.200 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δράστες, κρατώντας ένα μαύρο πιστόλι, ακινητοποίησαν την γυναίκα και της έδεσαν το ένα χέρι με χειροπέδες στην μπαταρία του μπάνιου και αποχώρησαν.

Ένας γείτονας άκουσε την γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και ειδοποίησε την Αστυνομία με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο και να ελευθερώνουν την γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα των Αρχών για το περιστατικό είναι σε εξέλιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.