ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κιλκίς – Πιερία: Συλλήψεις έγιναν για τη διακίνηση παράνομων μεταναστών

Η αστυνομία ανακοίνωσε 3 συλλήψεις για τη διακίνηση παράνομων μεταναστών σε περιοχές του Κιλκίς και της Πιερίας

Κιλκίς – Πιερία: Συλλήψεις έγιναν για τη διακίνηση παράνομων μεταναστών

Την Παρασκευή, συνελήφθη ένας άνδρας στη μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Ο άνδρας φέρεται να οδηγούσε πεζός έξι παράνομους μετανάστες, με στόχο να διευκολύνει την είσοδό τους στη χώρα και την παράνομη μετακίνησή τους εντός αυτής.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Το βράδυ της ίδιας μέρας συνελήφθησαν σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, δύο άνδρες που είχαν επιβιβάσει πέντε μετανάστες σε δύο οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.010 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.