ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κολωνός: Έξι συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Ιανουαρίου

Κολωνός: Έξι συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αστυνομικές Αρχές, προχώρησαν σε έξι συλλήψεις για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς επί της οδού Λένορμαν, στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 20-1-2024, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής στην Αθήνα, -6- άτομα (-2- ημεδαποί και -4- αλλοδαποί), ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών, που εμπλέκονται σε περιστατικό πυροβολισμών που έλαβε χώρα την 20-1-2024 επί της οδού Λένορμαν στην περιοχή του Κολωνού.

Υπενθυμίζεται αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν τις αρχές περίπου στις 17:15 για διερχόμενο αυτοκίνητο από όπου προήλθαν οι πυροβολισμοί στην Λένορμαν στον Κολωνό στο ύψος της πλατείας Πετρούλας. Στο σημείο έσπευσε αμέσως ομάδα της αστυνομίας.

Αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου το οποίο και έδωσε στην αστυνομία. Λίγο αργότερα οι Αρχές εντόπισαν το ύποπτο όχημα στην οδό Αγίας Άννης, όπου και προσήχθησαν τέσσερα άτομα.

Στο σημείο των πυροβολισμών, στον Κολωνό, βρέθηκαν δύο κάλυκες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές ώρες της 20-1-2024, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής στην Αθήνα, -6- άτομα (-2- ημεδαποί και -4- αλλοδαποί), ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών, που εμπλέκονται σε περιστατικό πυροβολισμών που έλαβε χώρα την 20-1-2024 επί της οδού Λένορμαν στην περιοχή του Κολωνού.

Ειδικότερα, -2- εκ των κατηγορουμένων κινούμενοι με όχημα επί της οδού Λένορμαν συνεπλάκησαν με έτερα άτομα με επακόλουθο τη ρίψη πυροβολισμών.

Άμεσα μετά από επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε και της ΔΙ.ΑΣ. εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι σταθμευμένο πλησίον αποθήκης στην περιοχή της Αθήνας, εντός της οποίας εντοπίστηκαν οι -6- κατηγορούμενοι.

Από έρευνα εντός της αποθήκης αλλά και την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρας, -3- ρόπαλα και το χρηματικό ποσό των -3.933- ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των έτερων εμπλεκόμενων συνεχίζονται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.