ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κολωνός: Συνελήφθη 18χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε 13χρονη – Γνωρίστηκαν μέσω social media (φώτο)

Είναι σεσημασμένος και για άλλα αδικήματα όπως ληστείες, κλοπές και εκβιασμούς σε ανήλικους

Κολωνός: Συνελήφθη 18χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε 13χρονη – Γνωρίστηκαν μέσω social media (φώτο)

Στα «χέρια» της Ελληνικής Αστυνομίας, έπεσε το βράδυ της Δευτέρας (16/10), ένας 18χρονος Αλβανός που ασέλγησε σε μία 13χρονη.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 18.00 το απόγευμα στο Σύνταγμα, όταν ένας πατέρας πλησίασε μαζί με τη σύζυγό του και τους δύο γιους τους μία ομάδα ΔΙΑΣ και ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως η κόρη του αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη (12/10) χωρίς να έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Παράλληλα ο πατέρας της ανήλικης, σημείωσε πως έχει ενημερώσει τις Αρχές, ωστόσο ζήτησε και τη βοήθεια των ανδρών της ΔΙΑΣ. με την ελπίδα να εντοπιστεί η κόρη του όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Γύρω στις 22:00 το βράδυ, μία ομάδα εντόπισε την 13χρονη στην περιοχή της Ομόνοιας να είναι ταραγμένη και να περιφέρεται μόνη της σαν χαμένη.

Οι αστυνομικοί την προσέγγισαν και την οδήγησαν στο Α.Τ. Ομονοίας, ενώ ενημέρωσαν και την οικογένειά της προκειμένου να την παραλάβει.

Το κορίτσι ήταν σε άσχημη κατάσταση, έκλεγε συνεχώς και, αρχικά, κρατούσε το στόμα της κλειστό.

Τελικά οι αστυνομικοί κέρδισαν την εμπιστοσύνη της με αποτέλεσμα η 13χρονη να τους ανοιχτεί εξηγώντας πως γνώρισε έναν 18χρονο Αλβανό μέσω social media και πως ο άνδρας τη μετέφερε από το προηγούμενο Σάββατο στο σπίτι του στον Κολωνό όπου είχαν σεξουαλικές επαφές.

Μετά από έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. ο 18χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου και ασέλγεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως ο νεαρός είναι σεσημασμένος και για άλλα αδικήματα όπως ληστείες, κλοπές και εκβιασμούς σε ανήλικους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.