ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κόρινθος: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη

Συνελήφθησαν ο 35χρονος αλλοδαπός αρχηγός και τέσσερις Έλληνες ηλικίας 28 ως 49 χρόνων με διακριτούς ρόλους

Κόρινθος: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη

Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε μια εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διακινούσαν από τον περασμένο Φεβρουάριο μεγάλες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου.

Από την αξιοποίηση στοιχείων και την παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών στις οποίες οι δράστες χρησιμοποιούσαν συνθηματική ορολογία, προέκυψε η ιεραρχική δομή της οργάνωσης και, το πρωί της Πέμπτης, εκτελέστηκε επιχείρηση ευρείας κλίμακας με τη συμμετοχή της Ο.Π.Κ.Ε. οπότε συνελήφθησαν ο 35χρονος αλλοδαπός αρχηγός της και τέσσερις Έλληνες ηλικίας 28 ως 49 χρόνων με διακριτούς ρόλους.

Κατά την διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 604 γραμμαρίων, ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,20 μέτρου, μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα τμήμα μπισκότου εμποτισμένο με LSD, δέκα σπόροι κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, ένας ηλεκτρονικός πλαστικοποιητής και 100 νάιλον για την αεροστεγή συσκευασία των ναρκωτικών. Ακόμη, κατασχέθηκαν 11 κινητά τηλέφωνα, 3.500 ευρώ από την διακίνηση, ένα όχημα και μια μοτοσικλέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, συνελήφθη 63χρονος «πελάτης» του 35χρονου αλλοδαπού και σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες, που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.