ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κως: 22χρονη τουρίστρια από το Βέλγιο κατήγγειλε βιασμό σε μπαρ του νησιού

Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι τα ρούχα της και το εσώρουχό της ήταν κατεβασμένα έως τα γόνατά της

Κως: 22χρονη τουρίστρια από το Βέλγιο κατήγγειλε βιασμό σε μπαρ του νησιού

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ερευνούν την καταγγελία μιας 22χρονης από το Βέλγιο για βιασμό σε μπαρ του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας καταγγέλθηκε από μια 22χρονη Βελγίδα στο Τμήμα Ασφαλείας Κω πως στο χρονικό διάστημα τα χαράματα της 5ης Αυγούστου 2023 ενώ τελούσε σε κατάσταση μέθης, έχασε τις αισθήσεις της και βρέθηκε με άγνωστα άτομα στις τουαλέτες μπαρ.

Όπως είπε, όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι τα ρούχα της και το εσώρουχό της ήταν κατεβασμένα έως τα γόνατά της.

Την ιδία ημέρα και απογευματινές ώρες παρατήρησε σημάδια στο σώμα της που την έκαναν να πιστεύει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά παρά την θέλησή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ρουχισμός και το εσώρουχο κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.