ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κως: Άνδρας χάκαρε τους κωδικούς στο Facebook και ζήτησε γυμνές φωτογραφίες από τη σύντροφό του

Οι εικόνες της νεαρής κοπέλας άρχισαν να διακινούνται και εκείνη αποφάσισε να ενημερώσει την αστυνομία

Κως: Άνδρας χάκαρε τους κωδικούς στο Facebook και ζήτησε γυμνές φωτογραφίες από τη σύντροφό του

Μια παράξενη υπόθεση ερευνούν οι Αρχές στην Κω όπου μία νεαρή κοπέλα πίστευε ότι συνομιλούσε στο Facebook με τον σύντροφό της και κάποια στιγμή του έστειλε γυμνές της φωτογραφίες, ωστόσο στον υπολογιστή καθόταν ένας άγνωστος άντρας, που είχε καταφέρει να αποκτήσει πρόσβαση.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Πιο αναλυτικά, υπήρξε καταγγελία 19χρονου πως άγνωστος αφού του χάκαρε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και απέκτησε πρόσβαση σε αυτόν, αντάλλαξε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με την σύντροφο του.

Οι εικόνες της νεαρής κοπέλας άρχισαν να διακινούνται και εκείνη αποφάσισε να ενημερώσει την αστυνομία.

Η Κως περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας και τις απαντήσεις για τα όσα έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες της Dimoktatiki.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντα με τον νέο, ο δράστης ζήτησε γυμνές φωτογραφίες της συντρόφου του, η οποία πιστεύοντας πως είναι ο 19χρονος του τις απέστειλε. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.