ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κως: Παλαιστίνιοι κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση

Την καταγγελία έκανε μια 32χρονη από την Συρία που ζει στο νησί

Κως: Παλαιστίνιοι κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση

Μια 32χρονη από την Συρία που ζει μόνιμα στην Κω μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, κατήγγειλε έναν 32χρονο Παλαιστίνιο που φέρεται να την παρενοχλεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η αλλοδαπή, ο Παλαιστίνιος την «στρίμωξε» στο λεωφορείο και έκανε σε βάρος της ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις, με την υποστήριξη άλλων τριών αλλοδαπών που τον συνόδευαν, τους οποίους δεν γνωρίζει.

Όμως, δεν έμειναν σε αυτά, αλλά συνέχισαν να την καταδιώκουν στην πόλη της Κω, αλλά και στην περιοχή Πυλί.

Η 32χρονη υπέβαλε μήνυση στην οποία αναφέρει ότι, μετά την σεξουαλική επίθεση που υπέστη, φοβάται να κυκλοφορήσει στους δρόμους με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Παλαιστίνιο και έναν 27χρονο ομοεθνή του, οι οποίοι προσήχθησαν στο τμήμα, αναγνωρίστηκαν από την αλλοδαπή και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.