ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κως: Συνελήφθη επιχειρηματίας για παραγωγή κάνναβης και συλλογή αρχαιοτήτων από ναυάγιο

Κατά την έρευνα στην κατοικία του δράστη βρέθηκε εξοπλισμός για την καλλιέργεια κάνναβης

Κως: Συνελήφθη επιχειρηματίας για παραγωγή κάνναβης και συλλογή αρχαιοτήτων από ναυάγιο

Ένας Έλληνας στην Κω στο σπίτι του όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας είχε στήσει εργαστήριο για την παραγωγή κάνναβης, ενώ στο κατάστημα ιδιοκτησίας του είχε στολίσει αρχαιότητες που προέρχονταν από ναυάγια στα παράλια του νησιού!

Κατά την έρευνα στην κατοικία του δράστη βρέθηκε εξοπλισμός με λαμπτήρες, χρονοδιακόπτες και καλωδιώσεις για την καλλιέργεια κάνναβης, αλλά φαίνεται ότι είχε εξαφανίσει τα δενδρύλλια, αφού πρώτα τα τρύγησε και του απέδωσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 532,6 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Στο κατάστημα, βρέθηκαν δυο τμήματα αρχαίων αμφορέων αποτελούμενα από στόμιο και λαβή, που διαπιστώθηκε ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του νόμου και παραδόθηκαν στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων για αξιολόγηση και χρονολόγηση.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.