ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην Χερσόνησο

Τον έπιασαν την ώρα που προμήθευε «πελάτη» με σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

Κρήτη: Διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην Χερσόνησο

Η αξιοποίηση των στοιχείων που συγκέντρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ένας Έλληνας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, την στιγμή που προμήθευε έναν “πελάτη” του με ποσότητα ναρκωτικών το απόγευμα της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί παρακολούθησαν διακριτικά τον ύποπτο, ο οποίος εντοπίστηκε να πηγαίνει με μοτοσικλέτα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και στη συνέχεια να παραδίδει στον επίσης Έλληνα αγοραστή 14,56 γραμμάρια κοκαΐνης με αντίτιμο 360 ευρώ. Σε έλεγχο που ακολούθησε την σύλληψή τους, βρέθηκαν στην κατοχή τους τα ναρκωτικά και κατασχέθηκαν μαζί με το χρηματικό ποσό και τη μοτοσικλέτα, ως μέσο για την πώληση ναρκωτικών.

Στη συνέχεια, ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του διακινητή, όπου βρέθηκαν άλλα 183 γραμμάρια κοκαΐνης, 563 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρεις ζυγαριές ακριβείας και κατασχέθηκαν και άλλα 8.900 ευρώ από την διακίνηση. Οι δύο Έλληνες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι ο ένας για κατοχή και διακίνηση και ο άλλος για αγορά ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν τουρίστες με “κοκτέιλ” ναρκωτικών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για διακοπές είχαν έρθει στην Κρήτη δύο νεαροί Γερμανοί, αλλά εντοπίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Χερσονήσου, “φορτωμένοι” με διαφόρων ειδών ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν έλεγχο στους δυο τουρίστες ηλικίας 28 και 29 χρόνων, βρήκαν στην κατοχή τους τέσσερα γραμμάρια κοκαΐνης, 1,2 γραμμάριο κεταμίνης και 12 χάπια ecstasy. Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και προσήχθησαν για προανάκριση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.