ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Κρήτη: Εργάτης πήγε να φτιάξει το αρδευτικό δίκτυο και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πατέρα και γιο

Οι Αρχές συνέλαβαν τους δύο άνδρες

Κρήτη: Εργάτης πήγε να φτιάξει το αρδευτικό δίκτυο και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πατέρα και γιο

Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε την Κρήτη και συγκεκριμένα το χωριό της Κισσάμου καθώς ένας εργάτης πήγε να φτιάξει το αρδευτικό δίκτυο σε χωράφι της περιοχής και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ιδιοκτήτες όμορου χωραφιού.

Όπως αναφέρει το cretapost, όλα ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες όταν ένας 68χρονος πατέρας και ο 50χρονος γιος του προκάλεσαν φθορές στα λάστιχα ποτίσματος γειτονικού χωραφιού καθώς φαίνεται πως είχαν κτηματικές διαφορές.

Οι ιδιοκτήτες του χωραφιού βλέποντας τις φθορές προσέλαβαν εργάτη για να τις αποκαταστήσει. Στη θέα του εργάτη πατέρας και γιος έγιναν έξαλλοι και άρχισαν σύμφωνα με τις καταγγελίες να τον ξυλοκοπούν με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Οι δράστες μάλιστα πήγαν στη συνέχεια στο σπίτι του ιδιοκτήτη όπου άρχισαν τις απειλές με τον δεύτερο να ενημερώνει την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Κισσάμου συνέλαβαν το πρωί τον πατέρα και το μεσημέρι τον γιο για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελία Χανίων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.