ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 87χρονος που αγνοούνταν από τη Σητεία

Είχε φύγει από το σπίτι του στο Καλό Χωριό την περασμένη Κυριακή και έκτοτε δεν έδινε σημεία ζωής

Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε ο 87χρονος που αγνοούνταν από τη Σητεία

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 87χρονου που αγνοούνταν από την Κυριακή (4/2) στη Σητεία της Κρήτης, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν τη σορό του σε αγροτική τοποθεσία σε πολύ μικρή απόσταση από το Καλό Χωριό Ζήρου, από όπου και είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Εκτιμάται ότι ο 87χρονος άνδρας βρέθηκε στο σημείο εκείνο θέλοντας να κόψει δρόμο. Κάτω, όμως, από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε ή έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Μετά και από την εξέλιξη αυτή, η επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, εθελοντών της ΕΔΕΑΚ αλλά και συγχωριανών του άτυχου ηλικιωμένου τερματίστηκε.

Όπως αναφέρει τοπικό μέσο, ο 87χρονος είχε φύγει από το σπίτι του στο Καλό Χωριό την περασμένη Κυριακή και έκτοτε δεν έδινε σημεία ζωής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.