ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Κρήτη: Ο 50χρονος που φέρεται να βίαζε τον ανήλικο βαφτισιμιό του ερευνάται για κακοποίηση άλλων δύο παιδιών 

Τα ανήλικα θύματά του είναι σήμερα 20 ετών, 24 ετών και 17 ετών, ενώ δύο από αυτά είναι αδέρφια

Κρήτη: Ο 50χρονος που φέρεται να βίαζε τον ανήλικο βαφτισιμιό του ερευνάται για κακοποίηση άλλων δύο παιδιών 

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη σύλληψη του 50χρονου στην Κρήτη, ο οποίος φέρεται να βίαζε τον ανήλικο βαφτισιμιό του.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το creta24.gr, φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά ακόμη δύο παιδιά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο 18χρονος, σήμερα, βαφτισιμιός του 50χρονου κατήγγειλε στην αστυνομία πως τον κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν ακόμα ανήλικος.

Οι πληροφορίες για την περίοδο που έπεφτε θύμα του, με άλλες πηγές να κάνουν λόγο για τρία χρόνια, από τα 9 έως τα 12 του χρόνια, κι άλλες για περίπου έναν χρόνο.

Από την έρευνα ήρθαν στο φως άλλες δύο υποθέσεις, που αφορούν σε κακοποίηση δύο άλλων ανηλίκων – πριν τον 18χρονο – όταν εκείνοι ήταν 5 ή 6 ετών.

Ο 50χρονος κατηγορείται για κατάχρηση των τριών ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και παιδική πορνογραφία, πράξεις οι οποίες έγιναν από το 2006 μέχρι και το 2019. Αστυνομικοί της ασφάλειας βρήκαν στην κατοχή του μια κάρτα μνήμης με υλικό παιδικής πορνογραφίας στο οποίο απεικονίζεται ένα από τα τρία παιδιά.

Τα ανήλικα θύματά του είναι σήμερα 20 ετών, 24 ετών και 17 ετών, ενώ δύο από αυτά είναι αδέρφια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.